Munkaruha – Védőfelszerelés


Jelen weboldalon keresztül informálni szeretnénk Önöket a Weldas termékekkel kapcsolatosan. A termékek legtöbbje a TÜV Németország által kiadott CE tanúsítvánnyal is rendelkezik. Ezeket az információkat megtalálja a termékek mellett, beleértve a tanúsítványok számát: www.weldas-ce.com.
A Weldas termékekben jelenlevő minden anyag króm, pH (VI) és PCP értéke tesztelt és megfelelt a CE egészségügyi szabványoknak. A színezés természetes anyagokkal történik.

SZAKEMBEREK VÁLASZTJÁK VILÁGSZERTE
A Weldas termékek folyamatos fejlesztése és a gyakorlatban való teszteléssel alátámasztott minőségellenőrzés világszerte jó hírnévre tett szert a nagyon jó minőségű és nagyon innovatív termékek számára. A WELDAS gyára 1999- ben kapott ISO tanúsítványt.
A Weldas termékek szavatolva vannak gyártási hibák ellen. Mivel az alkalmazási területek különbözőek, a felhasználó feladata a különféle alkalmazási területnek megfelelő termék kiválasztása.
A Weldas továbbá rendelésre is gyárt termékeket, különleges alkalmazási területekre, az ügyfél szükségleteinek megfelelően, ami a modelleket, a csomagolást, a vonalkódot illeti.. További információért lépjen kapcsolatba cégünkkel.
A Weldas termékek a megfelelő EN kódokkal vannak megjelölve.

DuPont™ és KEVLAR® az E.I.duPont de Nemours and Company bejegyzett védjegyei.


 
Jellemző termékeink:

A teljes választékot megtalálja katalógusunkban.